JAMIN PUCH Savane pm Torba

Novi proizvod

Vrhunska originalna Jamin Puech torba sa životinjskim uzorkom ručno rađena od biljke rafije sa Madagaskara sa dvije kožne ručke od 50cm i zaštitom za ruke. Zatvara se drvenim dugmetom. Unutrašnjost torbe ima dva džepa i postavljena je pamučnom podstavom. Ova Jamin Puech torba se odlikuje preciznošču dizajna.

Težina: 420g
Materijal: 90% rafija, 10% koža

Više detalja

141,00 €

-40%

235,00 €

  • Za izradu ove torbe bilo je potrebno 12 dana.

    Torba je pravi izbor za izlete i ljetno rasploženje te ima savršenu dimenziju za držanje sunčanih naočala, krema za sunčanje i omiljene knjige te je odličan dodatak vašoj ljetnoj haljini.

    Jamin Puech (Đaman Pueć) brend je renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin-a koji su prije stvaranja vlastitog brenda Jamin Puech 1992, stvarali torbe za Chanel, Balmain i Chloé. 2013 Gala je uvrstio Jamin Puech u top 10 svjetskih modnih dizajnera. Svaki je komad Jamin Puech torbe ručno izrađen kao umjetničko djelo i ukrašen elementima sakupljenim tijekom njihovog lova na blago: šljokice, egzotično drvo, azijske bisere, dragulje, rog, krzno ili školjke morkih puževa iz Tahitija. Brend surađuje sa stručnjacima za kožu iz Italije, majstora uvezivanja u Indiji i rafijskim heklačima u Madagaskaru.  Jamin Puech torbe s vezenima poznate su po svojim izuzetnim detaljima i preciznosti, napravljene pedantnom rukom, tisućama kuglica, šljokicama i obojanim nitima.  Brend svake sezone porizvodi vrlo ogranicen broj torbi, tako da je svaka Jamin Puech torba gotovo unikatna.