Akcija! savane pm Prikaži uvećano

JAMIN PUCH Savane pm Torba

Novi proizvod

Vrhunska originalna Jamin Puech torba sa životinjskim uzorkom ručno rađena od biljke rafije sa Madagaskara sa dvije kožne ručke od 50cm i zaštitom za ruke.
Zatvara se drvenim dugmetom. Unutrašnjost torbe ima dva džepa i postavljena je pamučnom podstavom. Ova Jamin Puech torba se odlikuje preciznošču dizajna.

Težina: 420g
Materijal: 90% rafija, 10% koža

Više detalja

85,05 €

-40%

141,75 €

  • Za izradu ove torbe bilo je potrebno 12 dana.

    Torba je pravi izbor za izlete i ljetno rasploženje te ima savršenu dimenziju za držanje sunčanih naočala, krema za sunčanje i omiljene knjige te je odličan dodatak vašoj ljetnoj haljini.

    Jamin Puech (Đaman Pueć) brend je renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin-a koji su prije stvaranja vlastitog brenda Jamin Puech 1992, stvarali torbe za Chanel, Balmain i Chloé. 2013 Gala je uvrstio Jamin Puech u top 10 svjetskih modnih dizajnera. Svaki je komad Jamin Puech torbe ručno izrađen kao umjetničko djelo i ukrašen elementima sakupljenim tijekom njihovog lova na blago: šljokice, egzotično drvo, azijske bisere, dragulje, rog, krzno ili školjke morkih puževa iz Tahitija. Brend surađuje sa stručnjacima za kožu iz Italije, majstora uvezivanja u Indiji i rafijskim heklačima u Madagaskaru.  Jamin Puech torbe s vezenima poznate su po svojim izuzetnim detaljima i preciznosti, napravljene pedantnom rukom, tisućama kuglica, šljokicama i obojanim nitima.  Brend svake sezone porizvodi vrlo ogranicen broj torbi, tako da je svaka Jamin Puech torba gotovo unikatna.