JAMIN PUECH Borla XL Torba

Novi proizvod

Borla XL gotovo unikatna Jamin Puech vrhunska torba . Napravljena ručno od rafije sa Madagaskara i vrhunske kože renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin. 

Više detalja

255,00 €

-40%

425,00 €

  • Težina: 950g
    Dimenzije: 37cm x 47cm x 10cm
    Materijal: 90% rafija, 10% kože

    Prednja i stražnja strana torbe sastavljena je od pletenih 20 kvadrata of rafije sa Madagaskara, na vrhu sa mekanim pomponima.Kožne ručke i potpora ramenu. Zatvarač je napravljen od drvenog luka. Ima dvostruka džepnu kopču s dva drvena gumba.

    Jamin Puech (Đaman Pueć) brend je renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin-a koji su prije stvaranja vlastitog brenda Jamin Puech 1992, stvarali torbe za Chanel, Balmain i Chloé. 2013 Gala je uvrstio Jamin Puech u top 10 svjetskjih modnih dizajnera. Svaki je komad Jamin Puech torbe ručno izrađen kao umjetničko djelo i ukrašen elementima sakupljenim tijekom njihovog lova na blago: šljokice, egzotično drvo, azijske bisere, dragulje, rog, krzno ili školjke morkih puževa iz Tahitija. Brend surađuje sa stručnjacima za kožu iz Italije, majstora uvezivanja u Indiji i rafijskim heklačima u Madagaskaru.  Jamin Puech torbe s vezenima poznate su po svojim izuzetnim detaljima i preciznosti, napravljene pedantnom rukom, tisućama kuglica, šljokicama i obojanim nitima.  Brend svake sezone porizvodi vrlo ogranicen broj torbi, tako da je svaka Jamin Puech torba gotovo unikatna.