Snižena cijena! Les Rochelets Prikaži uvećano

Les Rochelets

Novi proizvod

U potpunosti ručno izrađena (za izradu je bilo potrebno 23 dana) od rafije iz Madagaskara, originalna i unikatna Jamin Puech torba. Ima fleksibilan remen čija se visina može podesiti tako da se nosi preko ramena ili proširiti preko tijela.

Dimenzije: (širina 10 cm x visina 40 cm x duzina30 cm) Drška 30 cm - Vrpca 100 cm

Sastav: 90% rafija, 10% koža

Težina. 700g

Više detalja

HRK 1,680.00

-40%

HRK 2,800.00

  • U potpunosti ručno napravljena torba (za izradu je bilo potrebno 23 dana). Svaki detalj je posebno izrađen i detaljno provjeren. Ograničen broj izrađenih torbi, svaka je posebna, gotovo poput unikata. Za žene koje vole detalje i originalnost. Svaki dio ove torbe vrhunske je kvalitete. 

    Jamin Puech (Đaman Pueć) brend je renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin-a koji su prije stvaranja vlastitog brenda Jamin Puech 1992, stvarali torbe za Chanel, Balmain i Chloé. 2013 Gala je uvrstio Jamin Puech u top 10 svjetskjih modnih dizajnera. Svaki je komad Jamin Puech torbe ručno izrađen kao umjetničko djelo i ukrašen elementima sakupljenim tijekom njihovog lova na blago: šljokice, egzotično drvo, azijske bisere, dragulje, rog, krzno ili školjke morkih puževa iz Tahitija. Brend surađuje sa stručnjacima za kožu iz Italije, majstora uvezivanja u Indiji i rafijskim heklačima u Madagaskaru.  Jamin Puech torbe s vezenima poznate su po svojim izuzetnim detaljima i preciznosti, napravljene pedantnom rukom, tisućama kuglica, šljokicama i obojanim nitima.  Brend svake sezone porizvodi vrlo ogranicen broj torbi, tako da je svaka Jamin Puech torba gotovo unikatna.