JAMIN PUECH Les Rochelets torba

JP05

Novi proizvod

U potpunosti ručno izrađena JAMIN PUECH Les Rochelets torba od rafije iz Madagaskara, originalna i unikatna. Svaki dio ove torbe vrhunske je kvalitete. Les Rochelets ima trajan, čvrst i stabilan oblik. Uklapa se u svaki outfit i čini vaš izgled glamuroznim.

Više detalja

231,25 €

-50%

462,50 €

  • Za izradu je bilo potrebno 23 dana
  • Svaki detalj je posebno izrađen i detaljno provjeren. Ograničen broj izrađenih torbi, svaka je posebna, gotovo poput unikata.
  • Ima fleksibilan remen čija se visina može podesiti tako da se nosi preko ramena ili proširiti preko tijela.
  • Dimenzije: (širina 10 cm x visina 40 cm x duzina30 cm) Drška 30 cm - Vrpca 100 cm
  • Sastav: 90% rafija, 10% koža
  • Težina. 700g

  Jamin Puech (Đaman Pueć) brend je renomiranih svjetskih dizajnera Isabelle Puech i Benoit Jamin-a koji su prije stvaranja vlastitog brenda Jamin Puech 1992, stvarali torbe za Chanel, Balmain i Chloé. 2013 Gala je uvrstio Jamin Puech u top 10 svjetskjih modnih dizajnera. Svaki je komad Jamin Puech torbe ručno izrađen kao umjetničko djelo i ukrašen elementima sakupljenim tijekom njihovog lova na blago: šljokice, egzotično drvo, azijske bisere, dragulje, rog, krzno ili školjke morkih puževa iz Tahitija. Brend surađuje sa stručnjacima za kožu iz Italije, majstora uvezivanja u Indiji i rafijskim heklačima u Madagaskaru.  Jamin Puech torbe s vezenima poznate su po svojim izuzetnim detaljima i preciznosti, napravljene pedantnom rukom, tisućama kuglica, šljokicama i obojanim nitima.  Brend svake sezone porizvodi vrlo ogranicen broj torbi, tako da je svaka Jamin Puech torba gotovo unikatna.