GUFO Audrey red yellow

Novi proizvod

Audrey, predstavlja šarm i eleganciju, između zavodljivosti i nevinosti.

"Elegantnost je jedina ljepota koja nikad ne blijedi." - Audrey Hepburn

LEĆE: Gradient leće u dvije boje savršena su kombinacija šarma i originalnosti. GUFO je prvi proizvođač koji instalira ove vrste leća na ručno izrađena drvena krila naočala. Visokokvalitetne sa 100%-om UVA / UVB zaštitom. 

Više detalja

75,00 €

-40%

125,00 €

  • Obogaćuju ljepotu dizajna sunčanih naočala zahvaljujući posebnim svjetlucavim nijansama prema projekciji svjetla. Višeslojna struktura čini leću različite boje u gornjem dijelu od niske stvarajući jedinstveni efekt nijansi u susretu dviju boja u središtu objektiva.

    MATERIJAL: Materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Drvo je također obloženo smolom koja ih čini otpornijima, štiteći ih od trenja i vode, gdje mogu lako plutati. Teže manje od 20 grama, kao da ne nosite naočale.

    VELIČINA: Mjere su unisex, tako da ovaj model mogu nositi i muškarci i žene. Nadalje, naočale su opremljene fleksibilnim nosnim kapicama kako bi se omogućila savršena prilagodba na različite veličine lica.

    GUFO design je talijanski brend koji dizajniraju Giuseppe Marino i Claudio Calvagna poznati po svojim drvenim kreacijama i originalnosti stila. Izvorno, kvalitetno i  inovativno : tri su elementa koji održavaju GUFO design sunčane naočale jednistvenim. Drvo kao materijal od kojih su napravljeni je ultra originalan, ultimativni modni trend. Bambus je poznat po svojoj snazi i dugovječnosti. Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Višebojne leće GUFO sunčane naočale nude maksimalnu zaštitu od sunca i odbljeska svijetlosti. GUFO ekcentrični modeli odražavaju snažan karakter brenda te su posvećeni svima koji se usuđuju biti svoji i drugačiji. GUFO design je postavio svoj cilj: postići savršenu kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti.