Snižena cijena! gufo light brown s kutijom Prikaži uvećano

Gufo light brown

Novi proizvod

Visokokvalitetne zrcalne polarizirane leće sa 100%-tnom UVA i UVB zaštitom. Polarizirane leće koje drasticno smanjuju sunčev odbljesak. Materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Savršena kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti. Brend GUFO design. 

Više detalja

72,00 €

-40%

120,00 €

  • Polarizirane leće obložene su posebnim, kemijski proizvedenim, filmom koji smanjuje odbljesak. Odbljesak nastaje kada se sunčeva svjetlost reflektira od vode ili neke čvrste ravne površine. Neutraliziranjem odbljeska, polarizirane leće će Vam pomoći da objekte vidite jasnije, ali i smanjit će štetne učinke UV svjetla.Idealne za osobe plavih očiju.

    MATERIJAL: Materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Drvo je također obloženo smolom koja ih čini otpornijima, štiteći ih od trenja i vode, gdje mogu lako plutati.

    VELIČINA: Mjere su unisex, tako da ovaj model mogu nositi i muškarci i žene.

    GUFO design je talijanski brend koji dizajniraju Giuseppe Marino i Claudio Calvagna poznati po svojim drvenim kreacijama i originalnosti stila. Izvorno, kvalitetno i  inovativno : tri su elementa koji održavaju GUFO design sunčane naočale jednistvenim. Drvo kao materijal od kojih su napravljeni je ultra originalan, ultimativni modni trend. Bambus je poznat po svojoj snazi i dugovječnosti. Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Višebojne leće GUFO sunčane naočale nude maksimalnu zaštitu od sunca i odbljeska svijetlosti. GUFO ekcentrični modeli odražavaju snažan karakter brenda te su posvećeni svima koji se usuđuju biti svoji i drugačiji. GUFO design je postavio svoj cilj: postići savršenu kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti.