GUFO light blue

Novi proizvod

Visokokvalitetne zrcalne polarizirane leće sa 100%-tnom UVA i UVB zaštitom. Polarizirane leće koje drasticno smanjuju sunčev odbljesak. Materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Savršena kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti. Brend GUFO design. 

Više detalja

72,00 €

-40%

120,00 €

  • Odbljesak nastaje kada se sunčeva svjetlost reflektira od vode ili neke čvrste ravne površine. Neutraliziranjem odbljeska, polarizirane leće će Vam pomoći da objekte vidite jasnije, ali i smanjit će štetne učinke UV svjetla. Idealne za osobe plavih očiju.

    MATERIJAL: Materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Drvo je također obloženo smolom koja ih čini otpornijima, štiteći ih od trenja i vode, gdje mogu lako plutati.

    VELIČINA: Mjere su unisex, tako da ovaj model mogu nositi i muškarci i žene.

    GUFO design je talijanski brend koji dizajniraju Giuseppe Marino i Claudio Calvagna poznati po svojim drvenim kreacijama i originalnosti stila. Izvorno, kvalitetno i  inovativno : tri su elementa koji održavaju GUFO design sunčane naočale jednistvenim. Drvo kao materijal od kojih su napravljeni je ultra originalan, ultimativni modni trend. Bambus je poznat po svojoj snazi i dugovječnosti. Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Višebojne leće GUFO sunčane naočale nude maksimalnu zaštitu od sunca i odbljeska svijetlosti. GUFO ekcentrični modeli odražavaju snažan karakter brenda te su posvećeni svima koji se usuđuju biti svoji i drugačiji. GUFO design je postavio svoj cilj: postići savršenu kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti.