GUFO James Leather

GF003

Novi proizvod

“Sanjaj kao da ćeš živjeti zauvijek. Živi kao da sutra ne postoji” – James Dean

LEĆE: Visokokvalitetne leće s 100% zaštitom od UVA / UVB zraka jamče savršenu i potpunu zaštitu.

Više detalja

90,00 €

-40%

150,00 €

  • Leather for Leader ograničena je kolekcija od ekskluzivnih materijala, bambusa i eko-kože. Koža prekriva prednju površinu sunčanih naočala, čineći ih jedinstvenima i savršenim za one koji se žele razlikovati i biti jedinstveno originalni.

    MATERIJAL: materijal koji se koristi je bambus, poznat po svojoj čvrstoći i izdržljivosti. Također su obložene smolom koja ih čini otpornijom, štiteći ih od trenja i vode. Teže manje od 20 grama, kao da ne nosite naočale.

    VELIČINA: Mjere su unisex, tako da svi modeli mogu nositi i muškarci i žene.

    GUFO design je talijanski brend koji dizajniraju Giuseppe Marino i Claudio Calvagna poznati po svojim drvenim kreacijama i originalnosti stila. Izvorno, kvalitetno i  inovativno : tri su elementa koji održavaju GUFO design sunčane naočale jednistvenim. Drvo kao materijal od kojih su napravljeni je ultra originalan, ultimativni modni trend. Bambus je poznat po svojoj snazi i dugovječnosti. Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Višebojne leće GUFO sunčane naočale nude maksimalnu zaštitu od sunca i odbljeska svijetlosti. GUFO ekcentrični modeli odražavaju snažan karakter brenda te su posvećeni svima koji se usuđuju biti svoji i drugačiji. GUFO design je postavio svoj cilj: postići savršenu kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti.