GUFO Douglas Zebra Blue

GF001

Novi proizvod

U tvojim očima vidim more. Douglas

LEĆE: Visokokvalitetne zrcalne polarizirane leće sa 100%-tnom UVA i UVB zaštitom.

MATERIJAL: Materijal koji se koristi je zebra drvo (karakterizira ga čvrstoća i izdržljivost). 

Više detalja

90,00 €

-40%

150,00 €

  • Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Drvo je obloženo smolom koja ga čini otpornim, štiteći ga od trenja i vode. Teže manje od 20 grama.

    VELIČINA: Mjere su unisex, tako da svi modeli mogu nositi i muškarci i žene. Nadalje, naočale su opremljene fleksibilnim nosnim kapicala kako bi se omogućila savršena prilagodba naočala različitim veličinama lica.

    GUFO design je talijanski brend koji dizajniraju Giuseppe Marino i Claudio Calvagna poznati po svojim drvenim kreacijama i originalnosti stila. Izvorno, kvalitetno i  inovativno : tri su elementa koji održavaju GUFO design sunčane naočale jednistvenim. Drvo kao materijal od kojih su napravljeni je ultra originalan, ultimativni modni trend. Bambus je poznat po svojoj snazi i dugovječnosti. Zebra drvo proizvodi se od rijetkih drva koje rastu samo u zapadnim dijelovima Afrike, te zbog svojeg karakterističnog izgleda drva sa “zebrinim” prugama, na tržištu se prodaje za vrtoglavo visoke cijene. Višebojne leće GUFO sunčane naočale nude maksimalnu zaštitu od sunca i odbljeska svijetlosti. GUFO ekcentrični modeli odražavaju snažan karakter brenda te su posvećeni svima koji se usuđuju biti svoji i drugačiji. GUFO design je postavio svoj cilj: postići savršenu kombinaciju visoke kvalitete i originalnosti.