DO PARIS Aimée Kea

Novi proizvod

Luksuzni kupaći kostim francuske dizajnerice Dorothee Goroneskoul sastavljen od 80%  vrhunske satenske miril mikrofibre i 20% elastina. Miril mikrofibra osigurava mekan osjećaj (poput druge kože), trajno ugodan miris, brzo sušenje, postojanost boja i oblika, najvišu zaštita od UV zraka, te spriječava pojavu statičkog naboja, osigurava postojan osjećaj suhoće i ugodnosti.

Više detalja

106,25 €

-50%

212,50 €

  • Kupaći kostim u 2 dijela.Gornji dio je trokutasti sa rubnim dijelovima u kaki boji. Slip ima mali v izrez na bočnim stranama. Brončana boja i kopča u obliku slova V su autentični Do Paris detalji.

    Elegantan i moderan luksuzni dvodjelni luksuzni kupaći kostim, suptilno senzualan i moderan. Francuski luksuzni brend Do Paris.

    Održavanje:preporučuje se brzo pranje na ruke bez namakanja za ostanak nježnog i luksuznog materijala.

    Brend Do Paris dizajnerice Dorothee Goroneskoul je stvoren iz želje za stvaranjem luksuznog brenda posvećenog ljepoti rafiniranih silueta. Dizajnerica modele posvećuje ženama u stvaranju predivnih kolekcija. Dizajnerica je uvijek u potrazi za vrhunskom kvalitetom materijala. Brend karakterizira jak grafički dizajn uvijek prilagođen tijelu koji oslobađa i oblikuje žensku siluetu. Premium luksuzni materijal izrađen u Italiji na bazi poliamid elastina i lycry jamče stabilnost boja i savršenu zaštitu protiv UV zraka.

    Osjećaj dodira materijala na tijelo je neusporediv sa klasičnim materijalima.  Do Paris je luksuzna modna marka savršenih materijala koji predivno prate siluete ženskoga tijela i prijanjaju da se osjećamo potpuno opušteno bez osjećaja zategnutosti. Zadovoljna klijentela se uvijek vraća novim kreacijama ovog dizajnerskog francuskog modnog brenda.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: