Popis proizvoda po dobavljaču: LA SEINE ET MOI


La seine et moi je pariški brend koji dizajnira Lydia Bahia. Lydia koja je oduvijek bila fascinirana umjetnošću stvaranja stilova i izgleda nudi alternativu svim ljubiteljima mode u nevjerojatno elegantnom, udobnom i toplom umjetnom krznu koje se  svojim realističnim izgledom nimalo ne razlikuje od pravog krzna.

Krzna LaSeine&Moi izrađena su 100% u pariškom ateljeu gdje Lydia kontrolira svu proizvodnju svojih bunda. La seine et moi prepoznata je kao umjetnost među parižankama koje su jedne od najsoficiranijih žena.


Lydia Bahia je oduvijek željela stvoriti kolekciju koja svojom izradom i vrijednošću poštuje i čuva okoliš. Inspiraciju je dobila tijekom putovanja u New York. Sve šta je htjela bilo je pružiti toplinu i mekoću sa stilom pod tim kišnim,zamagljenim i snježnim danom u New Yorku. Povratkom u Pariz počela je tražiti najboljeg proizvođača dok je slikala kolekciju koja bi mogla odražavati njezinu ženstvenost koja je istodobno otmjena i moderna.Lydia Bahia ponovo je prepoznala svu romantičnost i eleganciju Pariza i razradila je u svojoj kolekciji.

Prava parižanka u srcu svoj brend nazvala je LaSeine&Moi (u prijevodu: Seine i ja), po poznatoj pariškoj rijeci Seine, koja je i poznati trgovački put. Uz orginalnost Lydia stvara jedinstvenu i prepoznatljivu kvalitetu.


Njezina brojna putovanja u hladnim zimskim danima u London i New York dali su joj snažnu želju da nosi lagane,a tople jakne u kojima se osjećate toplo da ih nikad ne želite skinuti.

LaSeine&Moi umjetno krzno nikad nije bilo sličnije pravom krznu.

Nema proizvoda od ovog dobavljača.